Núria Altés

Centre d'Estètica a Barcelona

Els donem la benvinguda a l’espai virtual del Centre d’Estètica Núria Altés. Som una petita empresa però això no és obstacle perquè el nostre objectiu sigui proporcionar un servei d’alta qualitat a través d’una àmplia gamma de treballs personalitzats, oferint-los un horari flexible que permeti adaptar-nos a les seves necessitats.

El nostre lema és que els client@s, quan deixin el nostre centre, se sentin “estupend@s”.

La primera norma de la nostra empresa és esterilitzar tot el instrumental que entra en contacte amb els nostres clients.

Sabem que cuidar el seu cos és una cosa important per a vostè, per aquest motiu, oferim un servei que cobreix les tasques de depilació, manicura, pedicura, tractaments facials, tractaments corporals i cremes d’alta gamma per a ser aplicades, així com les seccions d’aparells que satisfacin totes les seves necessitats. En breu, incorporarem quiromassatge, entre d’altres serveis, per anar completant tot el que estem pensant per a vostè.

Si entra en aquest portal, podrà informar-se de tota la paleta de serveis a la seva disposició, així com els equips que utilitzem. Per a més detall vostè pot contactar amb nosaltres i els atendrem gustosament.

Puntualitat

El nostre centre està pensant perquè vostè se senti relaxat.

Preguem puntualitat en acudir a l’hora de la seva cita per poder complir adequadament amb el servei acordat, i no retardar les cites dels clients que el segueixen en el torn.

El mateix dia al matí li fem una trucada per recordar la cita i si es dóna el cas, prendre nota de qualsevol canvi que desitgi comunicar-nos.

Sol.liciti ara cita prèvia trucant

al telèfon 934 325 866.

Contacti aqui