Quiromassatge

Principis del quiromassatge i els seus complements

Quiromassatge:

El quiromassatge, que integra tècniques de diversos tipus de massatges manuals al costat d’una sèrie de noves manipulacions, serveix per relaxar, estimular o descontracturar els teixits tous. Descobreix els seus beneficis.

 

Massatge amb pedres calentes:

Aquesta teràpia combina el massatge terapèutic tradicional amb l’aplicació Sobre la pell de pedres a diferents temperatures, per facilitar que flueixi l’energia vital i alleujar així trastorns físics i emocionals.

 

Massatge descontracturant:

És un massatge manual, dirigit cap a la zona del dolor o la zona contreta, amb la finalitat de relaxar, descontracturar, treure nusos musculars.

 

Massatge aprimant abdominal:

els massatges a l’àrea abdominal milloren la circulació de la sang i augmenten el metabolisme. També tonifica els músculs i la calor generada fon les adipositats.

 

Massatge contra el restrenyiment:

Els massatges de l’abdomen són un dels mètodes més efectius que no només serveixen per alleujar el restrenyiment, també ajuden a enfortir els músculs del seu tracte digestiu perquè s’elimini adequadament la matèria fecal acumulada.

 

Massatge relaxant:

Actua sobre els sistemes muscular, circulatori, nerviós i energètic per reequilibrar i regular l’organisme. Va dirigit a persones que volen connectar amb el seu cos, relaxar-se i alleujar tensions i dolors

 

Massatge aprimant + INDIBA:

tractament que combina el massatge aprimant amb la radiofreqüència Indiba, aconseguint una disminució del greix localitzat.

 

Massatge descontracturant + INDIBA:

tractament que combina el massatge manual (quiromassatge) amb la potència de la radiofreqüència Indiba.

 

Massatge relaxant + INDIBA:

tractament que combina el massatge manual relaxant amb la potència de la radiofreqüència Indiba.

 

Fang ecològic termal:

prové de les salines cubanes i la seva acció és desinflamatòria i calmant, depura la pell afavoreix l’eliminació d’àcid úric. Afavoreix la regeneració cel·lular.

 

Xocolateràpia:

Són diversos els beneficis de la xocolateràpia, que principalment no només aporta a la pell, sinó també a la salut en general: Millora la circulació. Nodreix la pell des de l’exterior, gràcies al seu contingut en oligoelements que remineralitzen el metabolisme. Aporta a la pell tanins, teobromina i polifenols, antioxidants totalment naturals que combaten l’envelliment de la pell.

 

Peeling i hidratació:

Es fa un peeling i després hidratació. Molt indicat per a realitzar-lo abans i després de l’estiu, ja que elimina totes les cèl·lules mortes i hidrata intensament tota la pell del cos, preparant-la per el sol i regenerant després dels excessos estiuencs.

 

Tractament anticel·lulític, de pit i aprimar:

utilitzant els productes de gernetic d’alta gamma per aconseguir una pell més radiant, ferm, millorar el seu aspecte i la seva circulació.

Sol.liciti ara cita prèvia trucant

al telèfon 934 325 866.

Contacti aqui